NYT FRA FORMANDEN

 

1. halvår 2019

Så tager vi snart hul på et helt nyt år, rigtig godt nytår til alle og velkommen til alle nye medlemmer i 2018.

Lidt tilbageblik på det sidste ½ år 2018.

Vi starter op efter ferien ved Skovlegepladsen, men på grund af den tørre sommer blev grillen ændret til en medbragt madpakke, det gik fint.  

Vi deltog igen i år ved ”Stafet for livet” hvor der i år var 45 deltagere, vi fik to sponsorater på kr. 5000,00 og kr. 1.000,00.

Vores Sildetur i år havde igen start ved Ravning Broen, vejret var nogenlunde, der var 30 deltagere.

I november havde vi en bustur til Tarp i Tyskland, fin vandretur, indkøbsturen ved Fleggård var en prøvelse, måske skulle vi af sted om lørdagen og handle før vandreturen.

Julefrokost i år uden Sonjas juleplatter. Vi fik platter fra Kvickly som var helt fine, vi var 63 deltagere i år. 

Der er lavet en telefonliste, men den er ikke blevet brugt så meget i år, spørg efter en kopi og bliv også noteret hvis det har interesse.

Vi starter det nye år med en lille vandretur, efter turen er foreningen vært med champagne og kransekage. Det foregår fra Foreningernes Hus som har adresse Vissingsgade 31, 7100 Vejle.

Den 26. januar afholder vi generalforsamling fra Foreningernes Hus kl. 14.30 efter en lille vandretur. Håber at se rigtig mange, kom med ris eller ros, samt nye ideer. Vi skal have en ny til bestyrelsen, da Lasse ikke vil genopstille. Hvem har lyst? 

Den 30. marts har vi planlagt en vandretur fra Vejle til Jelling langs en ny natursti, den er 20 km, men vi bruger hele dagen og har selv en madpakke med til frokost. Efter turen tager vi toget retur til Vejle. Dem der kommer nordfra kunne måske starte med toget til Vejle, håber på en rigtig god dag!

Den 27. april: Vores årlige Ø-Tur er endnu ikke planlagt, men det bliver en tur på Gendarmstien. Vi kører i bus til Sønderborg og vandrer ca. 10 km hvor vi møder bussen igen. 

Så skal vi piger til Ladywalk den 27. maj denne gang i Aarhus start. Kig selv på hjemmesiden www.ladywalk.dk . Prisen bliver i år kr. 240,00, tilmelding og betaling inden 29. april 2019. Bus fra Vejle kl. 16.30.

Den 24. juni holder vi sommerafslutning, igen fra Abrahamsens Gård i Jelling,  her er foreningen er vært med grill pølser og brød. Øl og vand kan købes til Fodslaws priser.