Forside
     

MEDLEMSSKAB

FORDELE VED AT VÆRE MEDLEM AF FODSLAW.  

Man kan dyrke foreningslivet til motionsturene, hvor snakken som regel går lystigt – ligesom benene! Der udgives et halvårs-program med alle aktiviteter.

Fra Fodslaws hovedforening har man følgende fordele:

Man får gratis tilsendt arrangementskalender hvert år. Denne giver oplysninger om stort set alle indenlandske arrangementer.

Man får tilsendt medlemsbladet 4 gange om året. I dette kan man holde sig orienteret om, hvad der sker i de enkelte lokalforeninger samt om inden- og udenlandske vandrearrangementer.

Man kan deltage i hovedforeningens fællesrejser til udenlandske vandringer til særdeles rimelige priser.

Medlemsskabet er personligt og årskontingentet udgør kun kr. 300,00 for første medlem af en familie. De efterfølgende fra samme husstand betaler kr. 100,00 om året.

Fodslaw er en forening hvor alle er velkomne. Vi er tilsluttet Dansk Motionsforbund og Dansk Firmaidrætsforbund, og vi har lokalforeninger over hele landet.

Fodslaw arbejder for at fremme vandresporten, hvor det ikke gælder om at komme først, eller om at gå længst, men hvor det drejer sig om at komme ud og opleve naturen.

Foreningen har motionsture hver torsdag formiddag hvor hastigheden og distancen er moderat, og der lægges vægt på det sociale element.

Derudover har foreningen motionsture på ca. 10 km hver uge – i vintersæsonen lørdag eftermiddag (enkelte ture søndag formiddag) og i sommersæsonen mandag aften.

Fodslaw Vejles bankforbindelse er:
Den Jyske Sparekasse. Reg.: 9560 Konto: 5 525 631 747

INDMELDELSE

Inden man melder sig ind, synes vi man skal prøve at være med et par gange, så man er sikker på, at et medlemsskab af Fodslaw Vejle er det rigtige. Indmeldelsen foregår til Fodslaw Danmark, og når kontingentet er betalt, får vi i lokalforeningen "broderparten" af det betalte overført til os.

Man kan melde sig ind i Fodslaw på 3 måder:

1: Direkte via Fodslaw Danmarks hjemmeside: KLIK HER.

2: Printe indmeldelsesblanketten ud, udfylde den og aflevere den til et bestyrelsesmedlem. KLIK HER.

3: Tage oplysningerne på indmeldelsesblanketten - KLIK HER - med til et bestyrelsesmedlem, der derefter foretager sig det fornødne.

VELKOMMEN

 

                             

 

 

 

 

 

   Du kan altid skrive en mail til Fodslaw Vejle for mere information 2011