Forside
     

NYT FRA FORMANDEN

1. halvår 2019

Så tager vi snart hul på et helt nyt år, rigtig godt nytår til alle og velkommen til alle nye medlemmer i 2018.

Lidt tilbageblik på det sidste ½ år 2018.

Vi starter op efter ferien ved Skovlegepladsen, men på grund af den tørre sommer blev grillen ændret til en medbragt madpakke, det gik fint.  

Vi deltog igen i år ved ”Stafet for livet” hvor der i år var 45 deltagere, vi fik to sponsorater på kr. 5000,00 og kr. 1.000,00.

Vores Sildetur i år havde igen start ved Ravning Broen, vejret var nogenlunde, der var 30 deltagere.

I november havde vi en bustur til Tarp i Tyskland, fin vandretur, indkøbsturen ved Fleggård var en prøvelse, måske skulle vi af sted om lørdagen og handle før vandreturen.

Julefrokost i år uden Sonjas juleplatter. Vi fik platter fra Kvickly som var helt fine, vi var 63 deltagere i år.

Der er lavet en telefonliste, men den er ikke blevet brugt så meget i år, spørg efter en kopi og bliv også noteret hvis det har interesse.

Vi starter det nye år med en lille vandretur, efter turen er foreningen vært med champagne og kransekage. Det foregår fra Foreningernes Hus som har adresse Vissingsgade 31, 7100 Vejle.

Den 26. januar afholder vi generalforsamling fra Foreningernes Hus kl. 14.30 efter en lille vandretur. Håber at se rigtig mange, kom med ris eller ros, samt nye ideer. Vi skal have en ny til bestyrelsen, da Lasse ikke vil genopstille. Hvem har lyst?

Den 30. marts har vi planlagt en vandretur fra Vejle til Jelling langs en ny natursti, den er 20 km, men vi bruger hele dagen og har selv en madpakke med til frokost. Efter turen tager vi toget retur til Vejle. Dem der kommer nordfra kunne måske starte med toget til Vejle, håber på en rigtig god dag!

Den 27. april: Vores årlige Ø-Tur er endnu ikke planlagt, men det bliver en tur på Gendarmstien. Vi kører i bus til Sønderborg og vandrer ca. 10 km hvor vi møder bussen igen.

Så skal vi piger til Ladywalk den 27. maj denne gang i Aarhus start. Kig selv på hjemmesiden www.ladywalk.dk . Prisen bliver i år kr. 240,00, tilmelding og betaling inden 29. april 2019. Bus fra Vejle kl. 16.30.

Den 24. juni holder vi sommerafslutning, igen fra Abrahamsens Gård i Jelling,  her er foreningen er vært med grill pølser og brød. Øl og vand kan købes til Fodslaws priser.

2. halvår 2018

Så er snart det første halve år gået, som tiden flyver af sted, men vi har haft mange dejlige ture.

Den 17. marts fik vi indviet den nye Grejsdalssti en rigtig fin sti, som gentages i september bare modsat. Stien er 16. km i meget kuperet terræn vi var 27 deltagere, vejret var ikke det bedste, men humøret højt.

Tur fra Den Gamle Brugs i Givskud, vi vil sent glemme Birgits æblekage.

Vi besøgte igen i år ”Ostemanden” med 31 deltagere.

5. maj afholdt vi Tirsbæk Vandring med 120 deltagere og rigtig flot vejr.

Først i maj kom sommeren og den blev bare ved, nogle havde ”skybrud” Kr. Himmelfartsdag om eftermiddagen, vi havde vandretur om formiddagen med efterfølgende Cafe besøg i det skønneste vejr.

28 maj var vi 47 piger til Ladywalk i Haderslev fik pokal for det næststørste hold. Vores Ø-Tur til Fanø var også en succes 57 deltagere i det skønneste vejr.

Stor tak til Kirsten for hendes information om Fanø, også tak til Inge for hendes sange ”Den glade vandrer” og ”Fra Esbjerg til Fanø” Da vi nåede Nordby var alle forretninger lukkede, derfor var der god tid til at se på huse, stier, berømtheder, spise is da vi havde 2 timer inden aftensmaden på Ambassaden.

Lidt om det nye program:

Vi starter op med grillaften ved Skovlegepladsen. Maden medbringer i selv, foreningen har grillen klar og giver en øl eller vand til maden.

18-19/8 ”Stafet for livet” Arrangementet har til formål at samle støtte til kræftsagen. Det gælder om at holde stafetten i gang i 24 timer. På dette tidspunkt er der 23 tilmeldt, men vi skulle gerne have flere med. Startgebyret er kr. 100,00. Anni S. står for tilmelding.  I aftaler hvilket tidspunkt der passer jer bedst.
01/9 Husk at deltage i vores Vejle Nord Vandring, nyt startsted. Start med turleder kl. 09.30.

08/9 Grejsdalsstien start i Jelling ved stationen kl. ca.09.00, ”husk madpakke”

16/9 Skal vi på den årlige sildetur. Igen i år med start fra Ravning Broen.  Vi har sildemadder, øl, vand og snaps med alt sammen til Fodslaw priser. Husk tag selv kniv og gaffel med!

Den 23/9 Beringsvandring i Horsens. Vi kører selv og mødes i Horsens kl. 10.00 for at vandre sammen. (brug telefonlisten til samkørsel)

18/11 Bustur til Tarp for de kr. 200,00 får du bus, kaffe og rundstykker samt startkort.

9/12 Julefrokost i Nørremarkshallen pris kr. 100,00 for Juleplatte med 1 øl og snaps, kaffe og brunkager. Husk medbring en pakke til ”pakkespil” kr. 25.00. Tilmelding efter først til mølle.

27/12 Julemotionstur igen i år fra Søndermarkshallen.

Til slut rigtig god sommer til alle!

1. halvår 2018

Så tager vi snart hul på et helt nyt år, rigtig godt nytår til alle og velkommen til alle nye medlemmer i 2017.
Lidt tilbageblik på det sidste ½ år 2017.

Vi starter op efter ferien ved Skovlegepladssen, efter en tur på ca. 5 km var grillen klar til det medbragte kød/pølser, hyggeligt som sædvanligt.  

Vi deltog igen i år ved ”Stafet for livet” hvor der i år var 45 deltagere 5 mere end året før, men der kan godt være mange flere.

Vores Sildetur i år havde start ved Ravning Broen vi havde igen i år fint vejr, der var 39 deltagere.

Vi forsøgte også at besøge andre foreninger, Moesgårdsvandringen og Novembertur  ved Ejstrupholm, og gik samlet på 10-km turen. Vi prøver igen i dette program. Telefonliste for aftaler om samkørsel er på vej!

Vi starter det nye år med en lille vandretur, efter turen er foreningen vært med champagne og kransekage.

Den 27. januar afholder vi generalforsamling på Petersmindeskolens Teatersal  kl. 14.30 efter en lille vandretur. Håber at se rigtig mange, kom med ris eller ros, samt nye ideer. Meld dig gerne som bestyrelseskandidat, turleder eller anden hjælp, hvis du har tid og lyst.

Den 17. marts har vi planlagt en vandretur fra Vejle til Jelling langs en ny natursti, den er 16 km, men vi bruger hele dagen og har selv en madpakke med til frokost. Efter turen tager vi toget retur til Vejle. Dem der kommer nordfra kunne måske starte med toget til Vejle - det ankommer kl. 8.52. Vi håber på en rigtig god dag! Vi starter ved Vejle Sygehus`trinbrædt på Beriderbakken.

Så skal vi piger til Ladywalk den 28. maj denne gang til Haderslev. Kig selv på hjemmesiden www.ladywalk.dk . Prisen bliver i år kr. 240,00, tilmelding og betaling inden 29.april 2018.

Den 02. juni tager vi på den årlige Ø-Tur, denne gang til Fanø. Det bliver en kombineret vandre-og oplevelssestur.  Bussen starter fra Vejle kl. 08.00 og vi planlægger at tage retur fra Fanø kl. 19.00 efter vi har spist aftensmad, som foreningen er vært for (drikkevarer på egen regning) Hele turen kommer til at koste kr. 200,00.

Onsdag aften den 13. juni har vi samkørsel til Brande Fodslaws Harrild Mølle Vandring.

Den 19. juni holder vi sommerafslutning  fra Abrahamsens Gård i Jelling, her er foreningen er vært med grill pølser og brød. Øl og vand kan købes til Fodslaws priser.

2. halvår 2017

Lidt opfølgning på det første ½ års program.

Vores nytårskur gik lidt galt, for der var dobbelt booket i Nørremarkshallen, men vi fik lov at være på Vejle Stadion, dejligt bare der ikke havde været orienteringsløbere samme dag, nå pyt det gik, dejlig kransekage som Gunnar havde lavet og Champagne.

Vi har haft besøg fra Silkeborg hvor Toni Schack efter turen fortalte om Bindeballe. Fin opbakning fra vores egne medlemmer, men kun 3 fra Silkeborg!!

56 var med på bustur til Langeland. 40 gik på Øhavsstien fra Rudkøbing til Tullebølle ca. 11 km. De andre var på rundvisning i Rudkøbing, Tobaksladen og Tullebølle Kirke. Så samledes  hele holdet og kørte til Tranekær Slot hvor vi spiste vores medbragte mad, efter en tur i parken gik turen tilbage til Rudkøbing, hvor man på egen hånd kiggede på byen. Kl. 16.15 gik turen hjemad, en rigtig god tur.

Den 29. maj var vi 52 ”piger” til Ladywalk i Odense, som det plejer var det fint vejr. Næste år tager vi til Haderslev, håber det er bedre vejr end første gang vi var der.


Lidt om det nye program:

Bemærk vi har 2 ture til andre foreninger hvor vi kører i egne biler, vi mødes så på stedet og starter sammen kl. 10.00, der kan selvfølgelig også gås’ længere ruter, du bestemmer selv!

Vi prøver at lave en telefonliste til evt. samkørsel, giv besked om i vil stå på listen.

Vi starter op med grill aften, ved Skovlegepladsen. Maden medbringer i selv, foreningen har grillen klar og giver en øl eller vand til maden.

19-20/8 ”Stafet for livet” Arrangementet har til formål at samle støtte til kræftsagen. Det gælder om at holde stafetten i gang i 24 timer. Sidste år var vi 40 deltagere, håber vi i år kan slå rekorden fra sidste år. Startgebyret er kr. 100,00. På skemaet kan I skrive hvilket tidspunkt der passer jer bedst.

02/9 Husk at deltage i vores Tirsbæk Vandring! Der er fælles start kl. 09.30.

01/10 Skal vi på den årlige sildetur. I år med start fra Ravning Broen.  Vi har Sildemadder, øl, vand og snaps med der sælges til Fodslaw priser. Husk tag selv kniv og gaffel med!

10/12 Julefrokost i Nørremarkshallen pris kr. 100,00 for Juleplatte med 1 øl og snaps, kaffe og brunkager. Husk medbring en pakke til ”pakkespil” kr. 25.00. Tilmelding efter først til mølle.

27/12 Julemotionstur i år fra Søndermarkshallen.

Til slut rigtig god sommer til alle!

1. halvår 2017

10/12 Julefrokost i Nørremarkshallen pris kr. 100,00 for Juleplatte med 1 øl og snaps, kaffe og brunkager. Husk medbring en pakke til ”pakkespil” kr. 25.00. Tilmelding efter først til mølle.

27/12 Julemotionstur i år fra Søndermarkshallen.

Så tager vi snart hul på et helt nyt år, rigtig godt nytår til alle og velkommen til alle nye i medlemmer i 2016.


Lidt tilbageblik på det sidste ½ år 2016.


Vi starter op efter ferien ved Abrahamsens Gård i Jelling, efter en tur på ca. 5 km var grillen klar til det medbragte kød/pølser, hyggeligt som sædvanligt.

Den 8. august blev turen til Gyttegårds Plantage gennemført en rigtig flot tur, hvor har vi mange flotte steder!

Vi deltog igen i år ved ”Stafet for livet” hvor der i år var 40 deltagere, mon ikke det bliver en tradition!!

Ligesom vores Sildetur i år ved Ballesbækgård i det flotteste vejr, her var 24 deltagere + Kaj P. som missede samkørsel, men så tager man bare toget! 

Den 23. oktober var vi 52 på bustur til Nybøl og deltog i Teglværksvandring, som Sønderborg Fodslaw havde arrangeret. Tog fra Vejle i regnvejr, gik turen i solskin var lige et smut over grænsen og på vejen hjem regnede det igen, en rigtig dejlig dag.


Vi starter det nye år med en lille vandretur, efter turen er foreningen vært med champagne og kransekage.


Den 28. januar afholder vi generalforsamling i Cafeteriet i Nørremarkshallen kl. 14.30 efter en lille vandretur. Håber at se rigtig mange, kom med ris eller ros, samt nye ideer.


Den 29. april får vi besøg fra Silkeborg, der vil være kaffe midtvejs. Efter turen vil Toni Schack fortælle lidt historie om Bindeballe.


Den 6. maj har vi Vejle Vandring, med afmærkede ruter, du vælger selv den passende tur. Der er en fælles start kl. 09.30 på 10 km ruten.


Den 20. maj har vi vores Ø-tur denne gang til Langeland, det bliver en 1 dags tur med bus, og prisen er sat til kr.100,00 for medlemmer. Turen kombineres så der både er mulighed for gåture og kulturelle besøg, mere om turen til vores generalforsamling.


Så skal vi piger til Ladywalk den 29. maj. Denne gang til Odense. Kig selv på hjemmesiden www.ladywalk.dk . Prisen bliver kr. 225,00, tilmelding og betaling inden 29.april 2017.


Den 10. juni Skanderborg Vandring, vi kører i egne biler, du kan aftale at køre med dem der vil gå den længde der passer dig. Flot område at gå i.


Onsdag aften den 15. juni har vi samkørsel til Brande Fodslaws Harrild Mølle Vandring.


Den 19. juni holder vi sommerafslutning i år fra Abrahamsens Gård i Jelling, her er foreningen er vært med grill pølser og brød. Øl og vand kan købes til Fodslaws priser.

                                         

 

 

 

 

 

 

   Du kan altid skrive en mail til Fodslaw Vejle for mere information 2011