Ø-Ture

 

Ø-turen til Tunø, der skulle have været afviklet den 18. april 2020, er på grund af risikoen for corona smitte udsat til  2021. 

Med hensyn til tilbagebetaling  af dit deltagergebyr bedes du sende dit mobilnummer til mobilpay eller dit kontonummer  - begge med dit navn - til 2347 5561.

Så vil kassereren (Hanne) sørge for det. 

Bestyrelsen har dog efterfølgende sat et alternativ i programmet i efteråret. Glæd dig til en tur til ALRØ - en ø, der dog er dæmningfast med Jylland.

Turen er en kør-selv tur og madpakketur med en gåtur på ca. 10 km og et lille indlæg af en person med lokal viden. Datoen er 24. oktober 2020. Mere i programmet for 2. halvår.

 

Ø-ture - tilbageblik

 

Tilbage i 2000 startede Fodslaw Vejle en ny tradition, nemlig en (næsten) årlig ø-tur for medlemmer, en heldags turist- og vandretur til en af de utallige danske øer. 

Første tur gik til Lyø i det sydfynske øhav den 28. maj 2000 og blev kørt i private biler.

 

Siden da har det været en bustur, og man har besøgt så forskellige øer som Lundø, der reelt er en halvø i Limfjorden, Mandø i det vestjyske og Aarø ud for Haderslev, for at nævne nogle få. Madpakken har man selv med, medens foreningen som regel sørger for kaffe og rundstykker som en del af arrangementet. 

 

Enkelte år har ø-turen været afholdt som weekendtur, og her har man besøgt Læsø og Ærø.

I 2019 går turen til Als, hvor vandreturen foregår på en del af Gendarmstien, og i 2020 går turen til Tunø, som er foreslået af et par medlemmer. 

 

Se progammet her

 

Husk at tjekke om ø-passet er gyldigt :)

 

Ø-pas ....