Opdatering 16.06.21 - vedr. sommerafslutning og generalforsamling - vejarbejde mange steder i Jelling - bl.a. på dele af Skovgade, der går ned til Abrahamsens Gård.

 

Kommer du fra Vejle ad Jellingvej over Uhrhøj og Hørup så tag 3. afkørsel i den første store rundkørsel ved indgangen til Jelling. I den næste lille rundkørsel - 1. afkørsel. 

Kryds Skovgade over på Bredager (forbi skolen). I T-krydset til venstre ned mod Fårup Sø og senere til venstre ad Skinbjerg. Når du kommer til Skovgade igen så til højre ned mod Abrahamsen ad sædvanlig rute.

Vi ses!

 

 

Se hele det gældende halvårsprogram under menupunktet aktiviteter.

 

Opdatering 17.11.2020:

 

Julemotion som vi kender den 3. Juledag, den 27. december, er aflyst i år på grund af coronasituationen. Men julesulen forsvinder jo ikke af sig selv, så vi tilbyder en almindelig motionstur samme dag fra samme sted.

 

Så mød op ved Søndermarkshallen i Vejle kl. 10.00 den 27. december, så har vi turledere klar til både en 5 og en 10 km motionstur. Om nødvendigt går vi i grupper a 10 personer. 

 

 

08.10.2020:

 

I uge 43 fejrer vi her i Fodslaw Vejle hovedforeningens 50-års jubilæum idet vi i denne uge råder over 'Fodslaw bilen' - den reklamebil der kører rundt mellem alle landets Fodslaw foreninger her i 2020.

 

Vi har lavet et program med smagsprøver på vore ture. Små ture i bynær natur, hvor man kan få en fornemmelse af, hvordan det foregår, når man motionerer i Fodslaw og samtidig får en hyggesnak med andre deltagere.

 

Mød op og prøv det af! Programmet for ugen er her.