STAFET for LIVET

 

I 2024 er der Stafet for Livet i Vejle den 17.-18. august fra kl. 11 lørdag til kl. 11 søndag.

 

For 10. gang deltager Fodslaw Vejle med et hold, hvor vi med vor deltagelse støtter arbejdet mod kræft ved at have mindst en vandrer på 'banen' hele det døgn arrangementet varer.

Det koster kr. 150,- at deltage og kr. 75,- for børn under 18 år, og hele beløbet går til kræftsagen, da alle - også hovedarrangørerne - arbejder frivilligt og ulønnet.

Anni S. tager imod tilmeldinger og information om, hvornår på døgnet du vil gå, - holdet skal have mindst 1 deltager på banen hele døgnet :). Andre vil sørge for at vi som vanligt

har en pavillion på Stadion som holdets tilholdssted. Der ikke nye T-shirts fra arrangørerne i år - mød gerne op i de grønne fra 2023 eller blå fra 2022.

 

HISTORIK

 

Siden Stafet for Livet første gang blev afviklet i Vejle i 2015 har Fodslaw Vejle deltaget med et hold.

 

Arrangementet løber over en weekend i august fra lørdag kl. 11.00 til søndag kl. 11.00, hvor der i alle 24 timer skal være mindst 1 deltager på banen fra hvert deltagende hold. Dette symboliserer at kræftpatienter kæmper med sygdommen i døgnets 24 timer.

 

Fodslaw Vejles hold har de senere år ligget på omkring 40 personer, der hver går 1-2 timer, nogle flere gange i løbet af det døgn, arrangementet varer. I 2019 nåede vi op på 54 børn og voksne på holdet. Arrangementet foregår på Vejle Stadion, og på trods af den alvorlige baggrund er det både hyggeligt og livsbekræftende at være med.