STAFET for LIVET

 

I 2022 er der Stafet for Livet i Vejle den 13-14. august fra kl. 11 lørdag til kl. 11 søndag.

 

For 8. gang deltager Fodslaw Vejle med et hold, hvor vi med vor deltagelse støtter arbejdet mod kræft ved at have mindst en vandrer på 'banen' hele det døgn arrangementet varer.

Det koster kr. 100,- at deltage og kr. 50,- for børn under 18 år (2022-tal), og hele beløbet går til kræftsagen, da alle - også hovedarrangørerne - arbejder frivilligt og ulønnet. 

Du kan melde dig på holdet på to måder: 

 

1. gå ind på Stafet for Livets hjemmeside, find Vejle og derefter Fodslaw Vejles hold og tilmeld og betal der. 

Send samtidigt en mail eller sms (se mail/tlf. nedenfor) hvornår på døgnet du gerne vil gå, 

 

ELLER

 

2. kontakt Fodslaw Vejles holdkaptajn for 2022, Anni S., på motionsturene, på mail anni.soerensen.tjb@gmail.com eller mobil 4056 2053, tilmeld og betal der og

giv samtidigt besked om, hvornår på døgnet du vil gå dine runder.

 

Fodslaw Vejle får som tidligere en pavillion på stadion, hvor vi kan mødes til en snak og en pause. Måske er der en kop kaffe eller andet godt til holdets deltagere........

 

HISTORIK

 

Siden Stafet for Livet første gang blev afviklet i Vejle i 2015 har Fodslaw Vejle deltaget med et hold.

 

Arrangementet løber over en weekend i august fra lørdag kl. 11.00 til søndag kl. 11.00, hvor der i alle 24 timer skal være mindst 1 deltager på banen fra hvert deltagende hold. Dette symboliserer at kræftpatienter kæmper med sygdommen i døgnets 24 timer.

 

Fodslaw Vejles hold har de senere år ligget på omkring 40 personer, der hver går 1-2 timer, nogle flere gange i løbet af det døgn, arrangementet varer. I 2019 nåede vi op på 54 børn og voksne på holdet. Arrangementet foregår på Vejle Stadion, og på trods af den alvorlige baggrund er det både hyggeligt og livsbekræftende at være med.