Programmet for 2. halvår 2021 er nu tilgængeligt. 

 

Der er gode vandreture i Vejle og omegn og sociale arrangementer i vente. Klik her. - Vi glæder os til at se dig.

 

 

 

Så er programmet for 1. halvår af 2021 klar. Klik her

 

Pr. 01. marts må vi være 25 forsamlede til udendørs motion, så vi starter vore gåture igen jf. programmet.

Det vil sige første gang lørdag den 6. marts fra Søndermarkshallen i Vejle.

 

01.12.20 - Opdatering vedr. julefrokosten den 13. dec. 20 

Plan A var julefrokost som vi kender den. På grund af begrænsningen på 50 i deltagerantal og krav om afstand blev plan B æbleskiver og gløgg i det fri.

Siden da er antallet der må samles sat ned til 10 personer, så nu er vi ude i plan C. Vi har selvfølgelig stadig en gåtur på programmet.

 

Vi har et antal turledere så vi går i grupper på 10 med hver sin turleder og retning som vi kender det allerede. Og så er der til slut en lille overraskelse, - 

eller 'trøstpræmie' om man vil. Altså ingen æbleskiver eller gløgg, desværre. Vi ses.

 

 

17.11.20 - Nyt vedr. motionsturene om lørdagene. De 4 ugers pause udløber snart, så vi starter igen lørdag, den 28. november kl. 13.30.

Startstedet er som annonceret i kalenderen P-pladsen ved Kongernes Jelling, og hvis forsamlingsforbuddet stadig gælder går vi i grupper a 10 personer. 

Deltagelse er som altid på eget ansvar - hjælp med at holde afstand. Vi glæder os MEGET til at komme igang igen. Vel mødt!

 

 

25.10.20 - Nyt vedr. motionsturene om lørdagene. Som alle ved begrænses antallet af personer samlet snart igen til 10 personer.

I modsætning til hvad vi tænkte i går så finder vi det desværre ikke forsvarligt at opretholde vore motionsture når anbefalingerne

hedder max. 10 personer samlet - og helst de samme 10 hver gang.  Så - også på anbefaling fra DMF - må vi desværre aflyse motionsturene

de næste 4 uger - det vil sige til og med lørdag, den 21. november. Vi vender stærkt tilbage så snart overhovedet muligt, og i mellemtiden

må vi motionere på egen hånd. 

 

01.10.20 - Nyt vedr. julefrokosten.

På grund af covid19 er vi udfordret med hensyn til antallet af deltagere samt kravet om afstand. Derfor bliver julefrokosten lidt utraditionel i år. 

 

I stedet for platte, pakkeleg og hygge ved bordene efter vor vandretur så inviterer foreningen på æbleskiver og gløgg, - stående og udendørs.

Vi håber i bakker op om dette og møder op med sædvanligt godt humør, så vi kan hygge os efter vandreturen som vi plejer, bare på en anden måde.

Samme sted og samme tidspunkt som skrevet i kalenderen.

 

 

Hendes kan du se de  aktiviteter, der er planlagt for Fodslaw Vejle.

 

2. halvår af 2020 er nu klar - klik på linket nedenfor:

 

Aktivitetskalender - 2. halvår 2020

 

 

Vel mødt!